Vorige week mocht ik met TUI mee op studiereis naar Sevilla. Deze centraal in Andalusië gelegen stad is geen onbekende voor me. In de loop der jaren ben ik er verschillende keren geweest. De laatste keer is inmiddels alweer vijf jaar geleden. Toen heb ik het artikel ‘Sevilla in 12 uur: Sevilla op de fiets‘ gemaakt.

Nu dus voor het eerst met een grotere groep naar Sevilla. Met in totaal 20 mensen bezochten we onder andere verschillende hotels die TUI in Sevilla aanbiedt. Daarnaast was er ruimte om de stad zelf te ontdekken. Ik heb de tijd in Sevilla vooral gebruikt om van de stad te genieten en nieuwe foto’s te maken. Toch kijken of ik mezelf als fotograaf uit kan dagen om dingen net iets anders vast te leggen dan ik al gedaan had. En tussentijds smullen van tapas, de sfeer van de stad opsnuiven en de gezelligheid van de groep ervaren. Want dat moet zeker gezegd worden: voor iemand die graag alleen reist, heb ik het reizen in deze groep prima ervaren.

Omdat ik bijna alles wat ik over Sevilla kan schrijven, al geschreven heb, heb ik naar aanleiding van deze reis twee artikelen/reportages gemaakt. Op mijn bestaande website ‘Sevilla voor beginners’ heb ik de bezoeken aan de hotels verwerkt in een artikel ‘hoteltips voor Sevilla‘. Uit de foto’s die ik geschoten heb, heb ik 70 foto’s bewerkt en als zwart-wit foto’s hieronder gepubliceerd. Voor mij geeft deze fotoreportage weer van hoe ik Sevilla ervaren heb.

Ik heb de foto’s niet voorzien van onderschriften. In dit geval laat ik liever de beelden voor zich spreken.

Sevilla

hotellobby